hanul drumetului - pentru acasa

TERMENI SI CONDITII

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic, republicata si modificata cu OUG 34/2012 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Site-ul www.livrari.hanuldrumetului.ro este adminstrat de catre SC EGRETA COMERT SI SERVICII SRL, cu sediul social in Romania, localitatea Bucuresti, sector 6, Bulevardul 1 Mai 28 (fost Compozitorilor). Inscrisa la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/9764/1991, Cod Unic de Inregistrare RO 35939, telefon +4 0722 555 083, e-mail contact@hanuldrumetului.ro

Administratorul va ofera accesul in magazinul online www.livrari.hanuldrumetului.ro si utilizarea aceastuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea unui produs, continut de date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile de utilizare.

Administratorul isi rezervara dreptul de a completa sau a modifica orice informatie din acest site fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Vizitatorul/Cumparatorul intelege drepturile de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutl site-ului www.livrari.hanuldrumetului.ro: imagini, elemente grafice, descrieri fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

Odata cu lansarea comenzii pe site-ul www.livrari.hanuldrumetului.ro, cumparatorul accepta comunicarea telefonica sau prin e-mail, canale de comunicare prin care administratorul isi desfasoara activitatea.

 1. Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectuaeaza in doua etape: prima etapa fiind confirmarea electronica (prin e-mail); a doua etapa fiind confirmarea verbala (prin telefon).
 2. Termenii si Conditiile magazinului online www.kezodrip.ro stau la baza contractului astfel prefectat.
 3. Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.
 4. Cumparatorul devine proprietarul produselor comandate dupa confirmarea platii: a. dupa efectuara platii daca s-a optat pentru plata online; b. dupa achitarea contravalorii comenzii la curier in cazul in care s-a optat pentru plata in sistem ramburs.

Depunem toate eforturile pentru a va prezenta cu acuratete culorile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, in cazuri rare, pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor cu privire la produse. De asemenea culorile (nuanta culorii) pot diferi in functie de performatele aparaturii folosite de dumneavoastra (laptop, PC, tableta, telefon mobil).

Preturile sunt afisate pe pagina dedicata produsului si contin TVA. In cazul in care pretul nu este afisat, aveti posibilitatea de a cere o oferta de pret, iar un operator va comunica in cel mai scurt timp pretul produsului.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Pretul imprimat pe factura este acelasi cu pretul transmis de catre operator in momentul confirmarii comenzii.

Modalitatile de plata sunt: plata online folosind card bancar ( serviciu oferit de Netopia Payments) sau plata ramburs. Optiunile de plata sunt afisate pe pagina unde se va completa formularul de comanda.

Pe baza informatiilor furnizate de catre cumparator, se va emite o factura pentru bunurile comandate/livrate.

Conform Articolului 10, aliniat c.) Contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse dinstinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Conform Articolului 12 din Ordonanta Guvernului 130/2000, litera a., dispozitiile garantiilor nu se aplica.

Articolul 12 – Dispozitiile articol 3-4, ale articolelor 7-10 si ale articolului 11 aliniat 1 nu se aplica contractelor privind:

a.) vanzararea de produse alimentare, de bauturi sau produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate cu regularitate de catre comerciant la domiciliu, resedinta sau locul de munca la consumatorului.

Conform Articolului 10, aliniat c.) Contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse dinstinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Conform Articolului 12 din Ordonanta Guvernului 130/2000, litera a., dispozitiile garantiilor nu se aplica.

Articolul 12 – Dispozitiile articol 3-4, ale articolelor 7-10 si ale articolului 11 aliniat 1 nu se aplica contractelor privind:

a.) vanzararea de produse alimentare, de bauturi sau produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate cu regularitate de catre comerciant la domiciliu, resedinta sau locul de munca la consumatorului.

 1. Sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzii
 2. Sa accepte termenii si conditiile administratorului in momentul plasarii comenzii
 3. Sa achite contravaloarea produselor comandate prin metodele de plata puse la dispozitie de catre administrator pe pagina de comanda.
 1. Sa puna la dispozitia utilizatorului in mod gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile comercializate
 2. Continutul publicat in site-ul www.livrari.hanuldrumetului.ro are caracter informativ
 3. Imaginile produselor au titlu informativ, aspectul real al produselor poate diferi usor (nunta de culoare)
 4. Administratorul are obligatia de a contacta cumparatorul pentru confirmarea comenzii
 5. Sa livreze produsele comandate in termenii afisati in pagina Politicii de Livrare
 6. Sa utilizeze datele personale furnizate de catre cumparator/utilizator in conformitate cu sectiunea Politica de confidentialitateparte integrata din termeni si conditii

Conform cerintelor Legii nr. 667/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, modificata si completata prin Legea 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Kezo Drip SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.

Datele ce vor fi salvate in baza de date SC EGRETA COMERT SRL sunt: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email si alte date pentru facturare, numai daca acestea  sunt oferite in mod voluntar. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea procesarii comenzilor.

Scopul colectarii acestor date sunt: onorarea comenzilor, reclama proprie, marketing propriu, comunicatii electronice intre vanzator si cumparator.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastra nu determina nicio consecinta.

Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea lor. De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in straintate.

Daca unele date oferite de dumneavoastra sunt incomplete sau eronate, ne puteti informa folosind orice canal de comunicare pus la dispozitie pe site-ul www.livrari.hanuldrumetului.ro (telefon, formular de contact, email).

Puteti citi integral Politica de confidentialitate in acest link.

 1. orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor personale ce o privesc
 2. dreptul la opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala.
 3. orice persoana are dreptul de a se opune fara nici o justificare la prelucrarea datelor personale in scop de marketing direct.

Termenii si conditiile site-ului www.livrari.hanuldrumetului.ro sunt supusi legislatiei romanesti in vigoare.

In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect, dupa inregistrarea reclamatiei se va apela la instanta judecatoreasca.

Contact

Bulevardul 1 Mai 28, fost Compozitorilor 
Sector 6 Bucuresti

(+4) 0722 555 083
contact@hanuldrumetului.ro

Urmareste-ne